Rólam

wordpress foto

Miskolcon születtem, 1986-ban. Négy éves koromba kikerültem Németországba, ahol egészen 2010 szeptember-ig éltem, tanultam, dolgoztam és éltem a mindennapjaimat.

A fotózást 2009-ben kezdtem el, akkor még egy Casio Exilim gépen. Egy barátomon keresztül kezembe került egy Canon 350D és onnantól fogva meg volt a szerelem a tükörreflexes gépek iránt. Németországban egy fotós iskolába sikertelenül jelentkeztem, elküldtek, hogy nincs tehetségem és ne próbálkozzak tovább a fotózással.

Ezt természetesen soha nem adtam fel. Tanulmányaim során Budapestre kerültem, ahol Egyetem mellett esténként a városban fotóztam, mivel Budapestről még nem volt anyagom. Egy izgalmas, sokoldalú és sok arccal rendelkező város tárult elém.

Megörökítve a szépséget, amit ez a város nyújt nekünk, feltöltöttem a képeimet a facebook-ra, ahol hamarosan rám találtak és felajánlották, hogy az egyik nagy facebook oldalnak legyek az Adminisztrátora. Két hónappal később, az akkor induló szeretlekmagyarorszag.hu-nak az egyik fotósa lettem, ahol mai napig is dolgozom. Egy nagyon kedves és motivált csapat tagja lehetek, és örülök az esélynek.

Egy interjút velem itt találtok.

Eredmények

2012 májusában a Szabadtéri Színpad lehetőséget adott nekem, hogy a képeimet bemutathassam Magyarország első Visual Art kiállításának keretében. A kiállitás a Margitszigeti 101 éves Víztoronyban volt. Megtisztelö, hogy Jankovics Marcell müvei mellett, az én képeim kaptak helyet a kiállitáson.

Felszerelésem

Canon 550D
Canon 60D
Sigma 18-125mm F4.0-5.6
Canon 50mm F1.4
Sigma 70-200mm F2.8

Szerzöi Jog

Az összes kép és szöveg a szerzö tulajdonát képezik. Ezek használata csak a szerzövel való egyeztetés és egy írásbeli engedély után engedélyezett.
Minden jog fenntartva! – All images are copyrighted and need a written permission for usage

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s