Akt/Glamour

Ide az összes Akt-Kategóriában készült kepeket töltöm fel. Megtekintésük 18 éven aluliak számára, mégha müvészi Aktképek, nem ajánlott. Letöltésük és további felhasználásuk szigoruan TILOS!!! A képek publikálása az adott modell beleegyezésével történt.

Ha szeretnétek magatokról ilyen jellegü képeket készitettni, akkor az alábbi cimen tudtok jelentkezni: mark.szmsz@gmail.com
A képek a beleegyezésetek nélkűl nem lesz publikálva!!!

GLAMOUR

Advertisements

6 Gedanken zu “Akt/Glamour

  1. Érzéketlen, merev képek. Az akt és glamour lényege, hogy megmutassuk a női test szépségét, érzékiségét, ami most Neked nem sikerült. Ez leginkább a modelltől is függ, Csilla tekintetében nem látni semmilyen sejtelmességet.. Szerintem próbált titokzatos lenni, de pont emiatt lett számomra érzéketlen a sorozat Csilláról. A képek átlagosak, sokszor a hajlatoknál vágsz, vagy éppen csak lecsippentesz valamit, amit nem kéne. A megvilágításon is lenne mit javítani. Jó úton jársz ebben is, így tovább!
    Bálint

    1. De jó, hogy más is ugyan így látja, ahogy én. Tényleg érzéketlenek, ami egyértelműen a modell hibája. Persze, mindenkiből ki lehet hozni a maximumot. Lehet, hogy ez az?

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s